Представят конкурс за социални предприемачи в Стара Загора на 19 април

STZAGORA.NET
*
на 19 април 2016 г. (вторник) от 16:00 часа в Международния младежки център на бул. „Княз Александър Батенберг” 19 в Стара Загора ще бъде представен конкурсът за социални предприемачи “ПРОМЯНАТА” (Reach for Change).

Представяне на програмата ще направи Христина Попова, Програмен мениджър.

За трета поредна година Нова Броудкастинг Груп и фондация “Промяната” (част от мрежата на международната фондация Reach for Change) търсят човека, който е намерил иновативно решение и притежава предприемачески дух и силна мотивация да постигне ПРОМЯНАТА в живота на възможно най-много деца.

В конкурса могат да участват физически лица и организации с нестопанска цел.

Конкурсът е отворен за кандидатстване от 4 април до 20 май 2016 г.

Един абсолютен победител и двама финалисти в конкурса ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА за една година. Победителят ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а всеки от двамата финалисти – по 15 000 лв.

В допълнение всички те ще получат професионални съвети и насоки, достъп до международна мрежа, както и нужната медийна подкрепа, за да могат да развият плановете си и да постигнат възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата. Като част от процеса на селекция, 20 от кандидатствалите социални предприемачи ще получат бизнес обучение и насоки в Акселератора на ПРОМЯНАТА. Акселераторът е интензивна обучителна програма, която дава възможност на участниците да подобрят проектите си преди да продължат в конкурса.

Можете да намерите допълнителна информация и да кандидатствате на http://novatv.bg/gamechangers

Текуща информация за конкурса можете да следите на следната Facebook страница: https://www.facebook.com/promyanata.bg
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн