Нов Колективен трудов договор влезе в сила в „Мини Марица-изток” ЕАД

STZAGORA.NET
*

Изпълнителният директор на “Мини Марица-изток” ЕАД Андон Андонов заедно с председателя на КТ „Подкрепа” Генчо Генчев и на КНСБ Веселин Вълканов и представители на работодателя и синдикалните организации

От 1 април 2016 г. влезе в сила нов Колективен трудов договор в „Мини Марица-изток” ЕАД, който беше подписан на 31 март- ден преди изтичането на предходния от 2014 година. Изпълнителният директор на дружеството Андон Андонов и председателите на двете синдикални организации в дружеството- на КТ „Подкрепа” Генчо Генчев и на КНСБ Веселин Вълканов, положиха подпис под документа, който ще бъде основа за доброто социално партньорство през следващите две години.

Запазени са социалните права на работниците и служителите в „Мини Марица-изток” ЕАД и всички текстове, които гарантират добрите взаимоотношения между работодателя и синдикалните организации. Проектът е внесен в края на декември и е съобразен с финансовото състояние на дружеството.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн