Преизбраха Мариана Тотева за председател на общинската организация на БСП в Раднево

STZAGORA.NET
*
Мариана Тотева е преизбрана за председател на общинската организация на БСП в Раднево. Делегатите на 22-та отчетно изборна конференция гласуваха 27-членен състав на Общинския съвет и 5-членна контролна комисия. Отчетният доклад включи задълбочен анализ и очерта тенденцията на политическите процеси след изборите в изминалия период.

„Търсейки активността на младите, трябва да залагаме и на хора, които са показали принципно поведение и политическа последователност, на хора, които работят за поддържането и съхранението на чувството за сплотеност, другарство и взаимопомощ”, подчерта Тотева пред делегатите.

Гости на конференцията бяха зам.-председателят на НС на БСП Бойко Великов и народните представители Драгомир Стойнев и Георги Гьоков. Председателят на НС на БСП пожела на делегатите успешна конференция чрез видеообръщение.

Организационно-политическата работа на социалистите от Раднево в новия мандат ще бъде насочена в 8 приоритетни посоки, свързани с укрепване на партийните организации по места, взаимодействие на БСП с гражданските структури, отстояване на лявата политика от представителите в местната власт и др.

Форумът избра трима делегати на 49-ия конгрес на БСП – Мариана Тотева, Красимир Куртев и Георги Господинов. Утвърдени бяха и три предложения за председател на Националния съвет – Корнелия Нинова, Михаил Миков и Атанас Мерджанов. Да бъдат членове на НС на БСП радневските социалисти предлагат своя общински председател, Корнелия Нинова и Красимир Куртев.

#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн