Обявиха и западния проект за нов квартал на Стара Загора – Екопарк “Загора”

STZAGORA.NET
*
“Екопарк „Загора” се намира в покрайнините на Стара Загора, до Тракийски Университет. Разположението на комплекса съчетава удобствата на съвременната инфраструктура с красотата на природата и предлага комуникативност и спокоино убежище от забързания градски ритъм.”

Това пише в специалния сайт http://www.ecopark.bg, посветен на появилия се в общественото пространство втори пореден проект за нов квартал на Стара Загора – жилищен комплекс с контролиран достъп – парцели и фамилни къщи. Видеоклип предлага виртуална разходка из Екопарк “Загора”. И още:

“В близост от Екопарк „Загора” ще намерите и всички елементи на урбанизираната зона – магазин,ресторант,плувен басейн,бензиностанция, спирка на градския транспотр и тн. На няколко минути от вашият дом ще намерите учебни заведения,административни и търговски центрове, болници, аптеки, магазини както и места за културно-развлекателни и спортни дейности.

На минути разстояние се намира Зоопарк „Аязмото”, спортен комплекс „Берое”, Опера и Античен театър, Авто и ЖП гара. За броени минути ще можете да пътувате по магистрала „Тракия” до всяка точна на страната.

Екопарк „Загора” предлага всички предимства на градския живот и прибавя към тях чистотата на природата и спокойствието на личното пространство.”

За контакти с предлагащите новия проект е посочено името на Христо Монев Христов, както и негов адрес на електронна поща и телефон.
#vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн