Цветан Цветанов направи 10 обиколки на стадион „Берое“ по време на сутрешния си крос в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и заместник-кметът на Стара Загора с ресор спорт и туризъм Красимира Чахова направиха десет обиколки на стадион “Берое” в град Стара Загора. Красимира Чахова е лекоатлет – ветеран, спечелил световни, олимпийски и европейски медали.

Пистата на стадиона е ремонтирана по време на първия кабинет на премиера Бойко Борисов с пари, отпуснати от Министерство на спорта и с общински средства. Тогава е монтирано цялото модерно осветление на стадиона, както и електронното табло. „Това даде възможност през последните 3 години на стадиона под Аязмото да се проведат европейски и международни шампионати като Международния лекоатлетическия турнир “Самарско знаме”, който бе прекъснат за повече от 20 години. Тук се проведе и европейското отборно първенство по лека атлетика през 2015 година”, обясни Цветанов.
#бутон за сайт


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн