Разкриха убиеца на възрастната жена в Медникарово – оказа се 19-годишен, от същото село

STZAGORA.NET
*
На 06.03.2014 г. в съобщение на ОДМВР – Стара Загора е отразено убийствo на възрастна жена, извършено на 04.03.2016 г. в с. Медникарово, общ. Гълъбово, за което в РУ – Гълъбово е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

В периода от 05.03.2016 г. до 12.03.2016 г. от служители на ОДМВР – Стара Загора, ГДНП – София и Института по психология на МВР под ръководството на Окръжна прокуратура – Стара Загора бяха проведени голям обем оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия за разкриване на извършителя на престъплението.

От проведените до момента действия по разследването е установено, че извършител на деянието е Р.С. на 19 години от с. Медникарово, община Гълъбово. Същият е направил пълни самопризнания за извършеното от него престъпление.

На 12.03.2016 г. Р.С. е привлечен като обвиняем от Окръжна прокуратура – Стара Загора за умишлено умъртвяване на другиго, с цел да осуети или прикрие друго деяние – блудство, престъпление по чл.116, ал.1, т.8 от НК. Задържан е за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор по делото.
#gerb

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн