Петима представители на област Стара Загора са част от национално обучение на МГЕРБ

STZAGORA.NET
*
Областният председател на МГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев, организационният секретар Катерина Иванова, както и старозагорските младежи Милен Димитров, Веселина Георгиева и Инна Динева от Раднево, са част от традиционното обучение на МГЕРБ.

VII-ят Зимен университет „#МБългария“, който се провежда на 27 и 28 февруари в Сандански, събра 150 младежи от цялата страна. Обсъжданите теми са свързани с предизвикателствата пред местното и държавното управление, секторните политики на партията, българската дипломация в контекста на международната политическа обстановка, както и предстоящи инициативи,

Националният младежки форум бе открит от от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, от кмета на Благоевград Атанас Камбитов, кмета на Сандански Кирил Котев, представителя на Фондация „Ханс Зайдел“ Богдан Мирчев, народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева и от председателя на МГЕРБ и депутат Георг Георгиев. Да поздрави младежите дойде и министър-председателят на България и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Сред лекторите са още народни представители и евродепутати от групата на ЕНП/ГЕРБ.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн