Фотоконкурс “Да се поклоним пред героите” организират в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Фотоконкурс, посветен на Трети март – Национален празник на Република България, организират от Младежкия общински съвет и Фондация „От любов към България“. В него могат да вземат участие млади хора от 14 до 29 години. Желаещите трябва да изпратят индивидуална, семейна или групова снимка, направена пред някой от паметниците, посветени на Освобождението, които се намират в област Стара Загора. Участниците трябва да довършват и изречението „Свободата за мен е…“

Снимките трябва да бъдат публикувани в страницата на конкурса в социалната мрежа Facebook – Фотоконкурс “Да се поклоним пред героите”, а под снимката да се изпишат трите имена и възрастта на участника (за груповите и семейни снимки се посочва едно лице за контакт), както и името на паметника.

Победителите ще бъдат определени в зависимост от броя на харесванията на изпратената от тях снимка.

Наградите и за трите категории – индивидуална, групова и семейна снимка, са осигурени от Фондация „От Любов Към България“.

Крайният срок за публикуване на фотосите е 10 март, а победителите ще бъдат обявени на 14 март. Повече информация може да намерите в страницата на конкурса.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн