Служители на Областната администрация участваха в направата на мартеници с благотворителна цел

STZAGORA.NET
*
Зам.-областният управител Мариана Кръстева и служители на Областна администрация участваха днес в инициативата на старозагорското сдружение „Етносвят” за изработване на мартенички с благотворителна цел. В благородното начинание се включиха и ученици от СОУ „Георги Райчев”, пенсионерският клуб на с. Пряпорец, Превантивно-информационният център, Стара Загора, клубът за танци „Загорци”.

Над 60 мартенички направи екипът на Областна администрация. Червено-белите символи ще бъдат изложени утре във фоайето на Областна администрация и в други институции в Стара Загора. До тях ще бъдат поставени и кутии за дарения. Събраните от продажбата средства ще отидат в помощ на 6-годишната Диана Колева от Стара Загора. Момиченцето страда от тежко очно заболяване и се нуждае от операция в чужбина, за извършването на която семейството му търси финансова подкрепа.

#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн