Прегръдки и хартиени цветя раздаваха младежи с послание за любов и толерантност

STZAGORA.NET
*
Много настроение, 300 сладкиша и 300 хартиени цветя подариха доброволците от Превантивно-информационния център по зависимости, Отдел „Образование, младежки дейности и спорт“, екипът на Международния младежки център на ръководството и служителите на Община Стара Загора, а след това и на десетки старозагорци.

Фоайето на Общината се превърна в сцена на хепънинга „Любовта и толерантността през моите очи“, който има за цел да постави любовта, дружелюбността и търпимостта към различните на преден план.

Младите хора от доброволчески клуб „Дарители на надежда” и Младежкия общински съвет дариха хартиено цвете, сладкиш и прегръдки първо на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров. „Обичайте и ще намерите любовта!“, написа градоначалникът на специално изработено голямо сърце.

Свои послания написаха и Емил Христов, председател на Общинския съвет, секретарят на Общината Делян Иванов, Иванка Сотирова, зам.-кмет „Хуманитарни дейности“ – послания за по-различен свят, изпълнен с любов и толерантност – единственият смисъл на всяко човешко усилие!

Накрая младежите пренесоха светлината на вярата, надеждата и любовта отвън, на площада, срещайки с усмивки непознатите минувачи и дарявайки им цвете за обич и сладък комплимент! С непринудени прегръдки те внушаваха, че само с търпимост и уважение към другия, можем да живеем заЕДНО в свят без егоизъм, завист и омраза и да се чувстваме щастливи!
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн