Над 97 000 клиенти на EVN България са се регистрирали за SMS или имейл известяване при пропуснат срок на плащане

STZAGORA.NET
*
Безплатната услуга значително намалява риска от прекъсване на електрозахранването поради неплащане в определените срокове
*
Над 97 000 клиенти на EVN България са се регистрирали през последните три години за получаване на SMS или имейл известяване при пропуснат от тях срок на плащане. С безплатната услуга клиентите получават своевременно известия по SMS или имейл за наличие на просрочени неплатени задължения за консумирана електроенергия, заради които предстои прекъсване на електрозахранването. Известяването се получава най-малко 3 дни преди прекъсване на снабдяването, което позволява клиентите да бъдат своевременно информирани за свои задължения. Това води до значително намаляване на риска от прекъсване на електрозахранването поради неплащане в определените срокове.

Чрез безплатната услуга за Известяване чрез SMS или имейл клиентите могат по лесен и удобен начин да се информират предварително за:

• стойността на сметката за консумирана електроенергия – веднага след нейното издаване. Известяването съдържа информация за срока на отчитане, консумираните киловатчасове, дължима сума и краен срок за плащане.

• просрочени неплатени задължения, заради които предстои прекъсване на електрозахранването. Известяването се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това прекъсване на захранването.

Услугата е достъпна за всички битови клиенти на дружеството и е напълно безплатна. Тя се заявява лесно и удобно по един от следните начини – на имейл info@evn.bg, чрез подаване на декларация на място в удобен EVN Офис или по поща (адрес: EVN България, ул. “Христо Г. Данов” 37, 4000 Пловдив, България).

Повече информация е налична на http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Uslugi/PotreblenieEl/Prekasvane-vazstanoviavaneEl.aspx, както и на денонощен телефон 0700 1 7777, по email info@evn.bg или на място във всеки EVN Офис.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн