Зам.-министър открива в сряда в Стара Загора работна среща по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“

STZAGORA.NET
*
На 17.02.2016 г. в залата на Общински съвет, Стара Загора (сградата на община Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 107) експерти от Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” ще представят процедурите „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията” и „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“. Заместник-министърът на икономиката Любен Петров ще открие събитието.

Графикът за провеждане е както следва:

Процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията”:
* 09.30 – 10.00 регистрация
* 10.00 – 12.00 представяне на процедурата, въпроси и отговори

Процедура „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“:
* 13.00 – 13.30 часа регистрация
* 13.30 – 15.30 представяне на процедурата, въпроси и отговори

Допълнителна информация относно процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията“ и „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“ е публикувана на интернет страницата на Управляващия орган: www.opcompetitiveness.bg.

Събитието се организира в партньорство с ОИЦ – Стара Загора, част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн