Община Казанлък – с нов заместник-кмет по финансите

STZAGORA.NET
*
Финансистът Михаил Михайлов от днес заема длъжността заместник-кмет на Община Казанлък в ресор “Икономика, инвестиции и собственост”.

Михаил Михаилов е завършил магистратура „Финанси“ във Великотърновски университет “Св.Св. Кирил и Методий”. През годините той е работил в “Общинска банка” АД – Казанлък като счетоводител, а по-късно и като търговски пълномощник. Последната месторабота на новия заместник-кмет на Общината е на позицията регионален застрахователен представител за ЗАД “ОЗК-Застраховане” АД.

В Обшинска избирателна комисия предстои с гласуване Михаил Михайлов да бъде освободен от длъжността общински съветник, където той бе в комисията по икономика, бюджет и финанси. В ресора на Михайлов като зам.-кмет се включват отговорностите за дирекция “Местни приходи”, дирекция “Финанси и бюджет” и отдел “Икономика по управление на собствеността”.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн