Представители на левицата приветстваха работещите в АГ клиниката на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович” в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Социалисти от Стара Загора се срещнаха днес с екипа на АГ-клиниката в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович” по повод Деня на родилната помощ. Срещата започна с празничните пожелания и продължи с делничните теми, както и с необходимостта от промени в системата на здравеопазването – подобряване на доболничната помощ, ролята на акушерката, оптималното проследяване на бременността и т.н.

Добри думи за работата на лекарите и акушерите от клиниката и пожелания повече българчета да се раждат в отделението, за здраве и просперитет, поднесе председателят на Групата съветници и лидер на социалистите в Стара Загора Валентина Бонева. За срещата и празничните изненади благодари ръководителят на АГ-клиниката доц. д-р Миролюба Тодорова.

„В АГ клиниката работят хора, които са приели своята професия като призвание. Вие сте първите, които озарявате живота с чистота и обич! Бъдете благословени! Продължавайте да дарявате щастие на семействата в област Стара Загора, помагайте да се раждат здрави и жизнени деца” – написа в поздравлението си народният представител от Стара Загора Георги Гьоков.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн