Катастрофа в с.Кънчево прати трима в болница, водачът е с опасност за живота

STZAGORA.NET
*
В петък вечер (4 декември) около 21:10 ч. в с. Кънчево, община Казанлък, по ул.”Искра” в посока изток-запад се е движил лек автомобил “Опел Тигра”, управляван от И.П. – на 26 г., от с. Ръжена, община Казанлък. На 50 метра преди кръстовището с ул. “9-ти септември” поради движение с несъобразена скорост водачът губи контрол над автомобила, който излиза вляво по посоката на движението и се блъска в метална врата на дворно място.

В резулт на удара водачът получава пневмоторакс и счупени трети и шести шийни прешлени. Откаран е в МБАЛ – Стара Загора с опасност за живота. Возещият се на предна дясна седалка мъж на 23 г. получава хематом в мозъка и счупен трети шиен прешлен и също е откаран в МБАЛ – Стара Загора с опасност за живота. Возещият се на задната дясна седалка 26-годишен мъж получава разкъсно-контузна рана на лявото коляно. Обслужен е във ФСМП – Казанлък и е освободен без опасност за живота.

Поради получените травми водачът на автомобила не е бил в състояние да бъде тестван с техническо средство за употреба на алкохол. Взета му е кръвна проба за анализ.

По случая в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР – Стара Загора.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн