Товарен автомобил и бус са обявени за продажба на търг от офиса на НАП в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Автобус „ПЕЖО БОКСЕР 350“ и товарен автомобил „ПЕЖО ПАРТНЕР 1.9“, могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора. Ценовите предложения за участие в него се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст.Загора, ул.”Кенали” № 1, от 7 до 11 декември или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие в търга е в размер на 20% от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до 11 декември.

Датата за разглеждане на постъпилите ценови предложения е 18 декември от 15.30 часа, в сградата на офис НАП Ст. Загора на ул. “Кенали” №1.

Огледите на моторните превозни средства ще се извършват всеки присъствен ден от 07.12.2015г. до 11.12.2015г., от 10:00ч. до 16:30ч., на посоченият в обявата адрес. Същите са в добро техническо състояние.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търга, първоначалните продажни цени и техническа информация за предлаганите товарни автомобили, банковите сметки за превод на депозита, необходимите документи и други, са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел “ПРОДАЖБИ”, както и в: Обява_Търг. Подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител, водещ търга, на телефон 042 692 427 (г-жа Дурлова).
#gerb

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн