Първа работна среща проведоха кметовете на кметства и общинските съветници от ГЕРБ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
„ГЕРБ е кауза, която ни събира, мотивира ни да работим и да бъдем успешни. Мина един труден, напрегнат период. Работихме упорито и заедно, независимо от трудностите успяхме да спечелим изборите. Отчитам факта, че всички вие проявихте разум и устойчивост и не допуснахте да бъдете въвлечени в негативни ситуации. Благодарение на общата кауза ГЕРБ има 27 кмета на малки населени места в старозагорска община и 27 общински съветници“, каза общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Стара Загора и председател на Общинския съвет Емил Христов по време на първата официална работна среща между старейшини и кметове на села от Старозагорско.

„Ние имаме амбицията и огромното желание да работим близо до вас. Всеки един от общинските съветници отговаря минимум за две малки населени места. Сформиран е и екип от членове на ГЕРБ, които участват в Постоянната комисия по земеделие, гори и опазване на околната среда. Те също ще са на ваше разположение, както и общинското и областното ръководство на ПП ГЕРБ. По този начин ще имате възможност да реализирате инициативи, с които местните избори през 2019 г. ще са още една крачка напред. Това е първата от общите ни срещи, за да бъде подобрена координацията и комуникацията между общинските съветници от ГЕРБ, кметовете на кметства от партията и общинската администрация. Така се работи преди и след избори“, категоричен бе Емил Христов.

Основната идея на кмета на общината Живко Тодоров е кметовете на малките населени места да усещат подкрепа от страна на Общинската администрация и Общинския съвет, за да се решават въпросите, които са от местно значение и интересуват жителите на селата, подчерта и секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов, който присъства на срещата-разговор.

За подобряване на работата и по-бързото справяне с проблемите на хората от селата готовност за действия и координация заявиха още и членовете на общинското ръководство на ГЕРБ и зам.-областни управители Мариана Кръстева и Маноил Манев.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн