Областният управител Г. Ранов прие дистрикт гуверньора на Ротари Интернешънъл България Нина Митева

STZAGORA.NET
*
Областният управител инж. Георги Ранов се срещна днес с Дистрикт гуверньора на Дистрикт 2482 – Ротари Интернешънъл България, Нина Митева. Срещата бе по негова покана. На нея присъства и президентът на Ротари клуб – Стара Загора Росен Гогошев, както и приятели от клуба.

Г-жа Нина Митева сподели, че от дълго време Дистрикт 2482 е в топ 4 на Ротари Интернешънъл по своя принос в решаването на големи световни проблеми в хуманитарната област, сред които и този с полиомиелита. Инж. Ранов изрази готовност за съдействие от негова страна и от страна на Областната администрация за организацията и реализацията на различни проекти и кампании на Ротари клубовете от областта, свързани със здравето на хората.

Гостите от Ротари клуб поканиха областния управител отново да гостува на техни сбирки, на които ще се обсъждат важни за обществото благотворителни инициативи.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн