ПТП със загинал край Бузовгад в нощта срещу неделя

STZAGORA.NET
*
На 29.11.2015 г. (през нощта в събота срещу неделя) около 00:00 ч. по път ІV-66622 от с. Бузовград за с. Розово, община Казанлък, в посока изток, се е движел л.а.”Мерцедес C-180″ собственост и управляван от П.Г., на 28 г., от с. Овощник. На около 800 метра от с. Бузовград, на десен завой, при движение с несъобразена скорост, водачът задейства спирачната система на автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещия се в посока запад л.а.”Шкода Фабия” (такси), управляван от Д.Ц. на 52 г. от Казанлък. В таксито на задна седалка са пътували мъж на 41 г. и жена на 39 г.

Четиримата са транспортирани първоначално до ФСМП – Казанлък, след което водачът на Мерцедеса П.Г. е транспортиран за лечение до МБАЛ – Стара Загора с фрактура на десен крак, контузна рана на главата и комоцио, но по-късно е починал.

Д.Ц. също е транспортиран до МБАЛ – Стара Загора за лечение с фрактура на таза, фрактура на левия глезен и комоцио, без опасност за живота.

Возещият се в л.а „Шкода” 41-годишен мъж е получил контузна рана на главата и комоцио. Оставен е за лечение в МБАЛ – Казанлък без опасност за живота. 39-годишната жена е получила натъртване на гръдния кош. Обслужена е амбулаторно и е освободена без опасност за живота.

Двамата водачи не са тествани за употреба на алкохол с техническо средство поради влошеното им здравословно състояние. Взети са им кръвни проби за анализ.

Извършен е оглед на местопроизшествието. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн