Спират поетапно движението по ул. „Капитан Петко Войвода“ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
За месец и половина се спира поетапно движението по ул. „Капитан Петко Войвода“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики” до бул. „Славянски“ (продължението му “Г. Байданов – бел. ред.) в Стара Загора, заради извършването на реконструкция на кръстовището и изграждането на водопровод и канализация.

За времето от 20.11.2015г до 05.01.2016 г. ще бъде спряно поетапно движението на всички видове транспорт, с оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните работи по проект „Реконструкция на кръстовище на ул. „Капитан Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“ – изграждане на водопровод и битова канализация по ул. „Капитан Петко Войвода“ на юг по бул. „Цар Симеон Велики“.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка, ще се осъществява по обходен маршрут:

* за движещите се посока запад – изток: бул. „Цар Симеон Велики“ – ул. „Одринска епопея” – ул. „Капитан Петко Войвода” – бул. „Славянски“.
* за движещите се посока изток – запад: бул. „Славянски“ – ул. „Одринска епопея” – ул. „Христо Ботев“ – ул. „Димчо Стаев“ – бул. „Цар Симеон Велики.
* Общественият транспорт (автобусни линии №3, №8, №22) ще се движи по гореописаните маршрути.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн