Отборът на Община Стара Загора е трети на пистолетен турнир

STZAGORA.NET
*
Отборът на Община Стара Загора се класира на трето място в шампионата по стрелба с пистолет „Макаров“, организиран от Втора механизирана бригада. Отборът с водач Делян Иванов, съставен от служители на отдел „Опазване на обществения ред“ и пресцентъра на общината, постигна общо 378 точки, което го нареди след състезателите от ОД МВР – Стара Загора с 578 точки. На първо място се класираха бившите военни от резерва с постигнати 599 точки.

Най-висок резултат при жените постигна Богдана Чакалова от ОД МВР, служител на Общинска полиция, със 120 точки. При мъжете пръв бе Калчо Калчев от отбора на резервистите с постижение 132 точки от 150 възможни. Отличените участници получиха купи и грамоти от полковник Недялко Ников, зам.-командир на Втора бригада.

Традиционният турнир се провежда по повод Празника на сухопътните войски, който се чества на 19-ти ноември. В него участваха общо 10 отбора – 7 от военните формирования на Старозагорския гарнизон и по един от ОД МВР, резервисти и общината. Състезанията се проведоха на Гарнизонния учебен център „Люляк“.

Бойният празник на Сухопътните войски – 19-ти ноември, тази година е свързан с тържественото отбелязване на 130-ата годишнина от победата в Сръбско-българската война от 1885 г.
#

споделяне в социални мрежи

1 коментар on “Отборът на Община Стара Загора е трети на пистолетен турнир”

  • Кольо Колев wrote on 26 май, 2018, 8:12

    Чудесно. Благодаря на стрелците, че ни карат да се гордеем с тях.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн