В Стара Загора отбелязаха 120 г. от създаването на Българската търговско-промишлена палата

STZAGORA.NET
*
Тържествена вечер, посветена на 120-годишнината от създаването на БТПП у нас, се състоя на 12 ноември вечерта в Регионалния исторически музей в Стара Загора. На него присъстваха Анри Малос, член на Европейския икономически социален съвет, Цветан Симеонов, председател на УС на БТПП, Олег Стоилов, председател на УС на старозагорската ТПП, представители на бизнеса от областта и други гости.

В знак на благодарност за доброто сътрудничество между БТПП и Областна администрация – Стара Загора, областният управител инж. Георги Ранов получи от г-н Цветан Симеонов книга-албум с историята на търговско-промишлените палати у нас. Награда – почетен знак, бе връчена на инж. Ранов и от Олег Стоилов.

В своето обръщение към присъстващите областният управител благодари за оказаната чест и пожела здраве, воля за преодоляване на трудностите и успех във всички начинания занапред.
#vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн