Община Стара Загора с диплом от туристически форум

STZAGORA.NET
*
Община Стара Загора получи Диплом за изключителен принос в утвърждаването на регионалните културно-исторически продукти на България. Това стана по време на участието на общинския Туристически информационен център в осмия Черноморски туристически форум, който се проведе от 5 до 7 ноември 2015 г. във Варна.

Форумът се проведе под патронажа на министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Варна Иван Портних. Съорганизатори са Асоциацията на българските черноморски общини, катедра „Икономика и организация на туризма“ при Икономически университет – Варна и сдружение „Култура и туризъм на българския Североизток“. Домакин на събитието бе Икономическият университет – Варна.

Мотото на форума бе „Регионалните културно-исторически продукти на България – единни в многообразието си“. Паралелно се проведе и Международна юбилейна научна конференция “Туризмът в епохата на трансформации”, посветена на 50-годишнината на специалност „Туризъм“.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн