Кулинарният фестивал “Хляб и вино” – второ издание в Стара Загора на 29 ноември 2015

STZAGORA.NET
*
Кулинарният фестивал “Хляб и вино” се завръща с второто си издание в Зимната градина на Парк-Хотел “Стара Загора в последната неделя на ноември. На 29.11.2015 г. край езеро “Загорка” отново ще се леят квалитетни вина от най-престижните български винопроизводители, ще се пекат десетки видове здравословни хлябове и хлебни деликатеси.

Естествено, виното и хлябът вървят неизбежно с хубави мезета. Затова сред участниците на фестивала място ще имат утвърдени производители на месни деликатеси, сирена и кашкавали. Изявени майстор-готвачи ще демонстрират на живо пред гостите на събитието как се готвят различни ястия с вино. Организаторите от Парк-Хотел “Стара Загора” подготвят богата съпътстваща програма с интересна фолклорна програма. Гости отново ще бъдат артистите от “Театър на трохите” към национална мрежа “Хлебни къщи”.

Първото издание на фестивал “Хляб и вино” Стара Загора се състоя в началото на декември 2013 г. при голям интерес на старозагорци и гостите на града. Той събра близо 1000 ценители на качественото българско вино и хлебни изделия.

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн