Нова каса за електроенергия в Стара Загора без почивен ден

STZAGORA.NET
*
Новооткритият касов салон на „Български пощи“ ЕАД се намира в Мол „Галерия“ в Стара Загора и е отворен 7 дни в седмицата
*
EVN България уведомява, че от ноември 2015 г. функционира нова каса за заплащане на консумирана електроенергия в гр. Стара Загора. Касата се намира в търговски център – Мол „Галерия“ в гр.Стара Загора, ул. „Хан Аспарух“ №30. Работното време на новата каса е от 10:00 до 22:00 ч. 7 дни в седмицата.

Oткриването на нови каси е в резултат на съвместното сътрудничество между EVN България и „Български пощи” ЕАД. Освен плащане на каса, клиентите на дружеството могат да използват обновената система за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия „EVN Онлайн плюс” на https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx.

EVN България предлага и услуга за безплатно уведомяване чрез SMS или имейл за просрочени неплатени задължения, заради които предстои прекъсване на електрозахранването:
http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Uslugi/PotreblenieEl/Prekasvane-vazstanoviavaneEl.aspx

ЕVN България
Телефонен център 24 часа в денонощието
0700 1 0007 – телефон при липса на захранване
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка
еmail: info@evn.bg
www.evn.bg
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн