Неделчо Неделчев: Гласувах за всичко, което старозагорци искат и не е направено

STZAGORA.NET
*
Гласувах за всичко това, което старозагорци искат и не е направено. Гласувах за работните места, за инвестициите, за проекти, които са в интерес на хората, за крайните квартали, за тези, в които дори нямах аптека, за селата, които са забравени от Бога, за бизнеса, за малките деца, за всички, които имат бъдеще, за тези, които трябва да гласуват в България, а не с Терминал 2″. Това каза кандидатът за кмет Неделчо Неделчев минути след като упражни правото си на глас.

Той бе категоричен, че въпреки по-големият брой бюлетини на тези местни избори не е срещнал проблем при гласуването си. “Имаше достатъчно информация по медиите. Но предполагам, че по селата хората ще срещнат малко повече трудности, както и възрастните хора. Но пък ние ние българите сме умни и съм убеден, че ще се справим. Доброто е, че има доста хора да гласуват, това е най-важното”, отбеляза Неделчо Неделчев.

Кандидатът за кмет взе участие и в националния референдум. “Гласувах, защото не можем да гледаме назад в историята. Процесите са необратими”, коментира той.

(“Дарик”)
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн