ПП АБВ – Стара Загора дари книги на читалището в с. Хрищени

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
Кандидатът за кмет на община Стара Загора от ПП АБВ Илия Златев връчи дарение – книги, на секретаря на НЧ „Стефан Генчев” в с. Хрищени Цветелина Тончева. Дарението е част от кампанията на старозагорската организация на партията „Започни с АБВ – подари книга”, започнала преди изборите за Европейски парламент миналата година.

„Разбрахме, че читалището провежда акция за обновяване на фонда и решихме да се включим с книги, събрани от наши членове и симпатизанти” – каза Илия Златев. Цветелина Тончева сподели, че читалището има нужда от ремонт.

ПП АБВ в Стара Загора подкрепя кандидатурата на Радка Желева, която има зад гърба си три успешни кметски мандата и се явява на местни избори за четвърти път. Хрищени е най-голямото село в община Стара Загора. Известно е с уникалния Празник на райската ябълка, който се провежда всяка година презд ноември. По идея на Радка Желева райската ябълка е обявена за символ на селото и е извезана на знамето му.

(Кликнете три пъти последователно върху плаката за отварянето му в пълен размер)
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн