Българската ММА федерация подкрепи кандидатурата на Живко Тодоров от ПП ГЕРБ за кмет на Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
До медиите беше разпространена декларация на Българската федерация по ММА, в която се изразява подкрепа за кандидатурата на Живко Тодоров за втори пореден кметски мандат в Община Стара Загора. В декларацията се казва следното:

УВАЖАЕМИ Г-Н ТОДОРОВ,

От името на ръководството, състезатели и членове на БФ по ММА искаме да Ви благодарим за подкрепата, която оказвате за развитието и популяризирането на спорта ММА през последните четири години. Не е случайно, че в Стара Загора има четири спортни клуба, които развиват ММА.

От името на ръководството на БФ по ММА и на всички членове искаме да заявим подкрепата си към Вас и Вашия екип за предстоящите избори на 25 октомври. Вие наложихте нови правила на честност и прозрачност, променихте коренно облика на града, създадохте нормална бизнес среда за инвеститорите и не на последно място обърнахте внимание на спорта, не само на ММА, а на всички видове спорт, с което спечелихте завинаги признателността и уважението на цялата спортна общност в Стара Загора и страната.

Успех в изборната надпревара и сме сигурни, че с избирането Ви развитието и просперитета на Община Стара Загора ще продължи и занапред!

София,
23.10.2015 година

С уважение,

Председател на БФ по ММА
Станислав Недков

Ген.Секретар на БФ по ММА
Йордан Петков
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн