Цветан Цветанов в Стара Загора: Живко Тодоров и екипът му нямат време за балотаж, защото ги чака много работа през новия програмен период

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
Живко Тодоров: Изборите ще ги спечелим, но истинската ни победа ще бъде, когато Стара Загора стане град №1 в България за живеене
*
Пълен площад с членове на ГЕРБ, симпатизанти и поддръжници посрещна в края на деня днес в Стара Загора зам.-председателя на партията и председател на Предизборния й щаб Цветан Цветанов. Той дойде под липите, за да изрази лично одкрепата си за кандидатите на ГЕРБ в предстоящия местен вот на 25 октомври – Живко Тодоров, който е на крачка от втори пореден кметски мандат, кандидатите за общински съветници и за кметове на другите общини в областта, както и за кметове на населени места.

Ето какво казаха пред старозагорци участиците в този наистина многолюден предизборен митинг на ПП ГЕРБ:

Живко Тодоров:
“Няма по-голямо удоволствие за човек от това, да изпита победата. Но истинската победа, която ни предстои, не е на 25-ти октомври, когато ще победим на изборите. Истинската победа ще бъде тогава, когато Стара Загора стане град номер 1 в България за живеене. И аз искам да благодаря на всички вас, защото нашата сила, това, което успяхме да направим – да променим Стара Загора, да имаме още по-големи сили да продължим и следващите 4 години да я променяме, се дължи именно на вас. Защото хората са най-голямото богатство на нашия град и ние сме длъжни да продължим да инвестираме в тях, във вас, за да направим така, че след години нашият град да бъде един истински европейски град, с европейски възможности и перспективи, и всички тези млади хора, които са тук, да останат в града си и да се гордеят с него. Това е моята истинска амбиция. Не само да спечелим изборите, но и да направим така, че нашият град да бъде най-добрият в България. Защото не София, не Варна, не Бургас, не Пловдив – Стара Загора е в нашите сърца и това ще продължи още много години, защото сме родени тук и тук ще посрещнем децата си и внуците си. Затова искам да ви благодаря, старозагорци. Аз знам, че ще сте горди с града си, че ще продължим да вървим заедно напред и затова ви моля за подкрепа. Нека на 25-ти заедно да продължим по пътя за развитие напред. Благодаря ви! Успех!”

Ева Паунова – евродепутат от ПП ГЕРБ, обявена за най-добрия млад евродепутат в Европарламента:
“Площадът на Стара Загора никога не е бил толкова пълен – нито на Европейските избори, нито на Парламентарните избори. Подкрепата за ГЕРБ, подкрепата за това, което прави Живко Тодоров, подкрепата за целия негов екип в Община Стара Загора нараства с всяка изминала година и всеки изминал месец, когато идваме тук. Благодаря ви за това, защото вие ни помагате и на нас в Брюксел – на мен и на моите колеги, евродепутатите от ГЕРБ. Заставаме плътно зад вас и ви подкрепяме. Градове като Стара Загора и Казанлък са наистина едни места, в които Европа се усеща отвсякъде. Усеща се по вашия дух, по невероятните проекти, които са реализирани през последните години. Усеща се по визията, която всеки един от вас има. Поздравявам ви за което. Убедена съм, че с Живко Тодоров и неговия екип вие ще продължавате да надграждате над това, което вече е направено. Вие сте прекрасен пример за това, какво можем ние в България. Макар че сме една от най-новите държави-членки на Европейския съюз, вече сме на пето място по усвояване на европейски фондове и това наистина е похвално благодарение на активни, млади, амбициозни и хора с визия, далновидни политици като Живко Тодоров. Силата на ГЕРБ е, че имаме опита и реализираните видими резултати. Затова Европа ни подкрепя. Този екип има подкрепата и на Европейската народна партия, която е най-голямата в Европа. Европа им вярва, сигурна съм, че и вие ще им повярвате. Благодаря ви!”

Цветан Цветанов:
“Стара Загора и Старозагорска област – вие сте победители, защото във всички избори, които сме правили, винаги сме били шампиони. Не защото победата ни е била самоцел, а защото хората, които ни представляват и хората, които избирате, носят потенциал и енергия със себе си. Благодаря ви, че дадохте подкрепата си преди 4 години за този млад човек – Живко Тодоров, който действително направи чудеса, сбъдна много мечти на старозагорци и пое отговорността да бъде с вас, да бъде водач и истински лидер на Старозагорска област. Благодаря ви, приятели!

Много е трудно да говориш пред толкова много хора, а още по-трудно е, когато трябва да ги убедиш, че не трябва да подценяват изборите, които предстоят. Защото сега, когато минахме с Живко и колегите общински кметове, всички казаха, че победата е сигурна, Живко бие на първи тур. Скъпи приятели, не подценявайте опонентите! Недейте да смятате, че някой друг ще свърши нашата работа. Трявба да има висока избирателна активност, защото Живко и общинските съветници, и разбира се, представителите от всички общини в областта, се нуждаят от високата избирателна активност. Защото знаем, че тогава ГЕРБ ще победи много по-убедително и общинските съвети ще бъдат с мнозинства, които няма да позволят някой да извива ръцете на когото и да било от кметовете по места и няма да допуснат създаването на проблеми пред успешния кмет, на знаещия и на можещия кмет. Точно затова молбата ми към вас е – направете правилния избор! На 25 октомври за Стара Загора това е №10. Нека да уцелим десетката!

Победата на първи тур е важна, защото тя ще даде тласък и енергия на всички наши кандидати за кметове, които се явяват на балотаж. Но аз съм убеден, че Живко и неговият екип нямат време за балотаж. Те имат много работа, която трябва да свършат за новия финансов програмен период, а знаем, че в досегашният Живко и неговият екип в Общината усвоиха около 300 милиона лева. Това са парите, които осигуриха видимите резултати, по-добрата среда за живот, която трябва да бъде устойчива. А тя може да бъде устойчива само и единствено с Живко Тодоров – кмет на Община Стара Загора! Вие виждате какъв екип от експерти, от хора всеотдайни в работата си, са с него. Това са общинските съветници, които ще ви представляват. Нека да отдадем заслуженото и на останалите общини. Днес сме отново пред вас с високо вдигнати глави. Изпитваме респект и уважение пред вас, защото вие сте хората, които създадохте ГЕРБ, вие сте хората, които поддържате ГЕРБ и вие сте хората, с които заедно ще продължим да правим политиките, които стигат до вас за по-добрата среда, за развитието на България, за развитието на Стара Загора, на Казанлък, Мъглиж, Чирпан, Гълъбово, Раднево… Победа, приятели!”
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн