Група младежи от Великобритания пристига в Международния младежки център в Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
Поредната група английски младежи пристига в Международния младежки център в Стара Загора. В периода 19.10.-23.10.2015 г. групата ще проведе различни интерактивни дейности с обучителен, занимателен и развлекателен характер.

На 19.10.2015 г. в 9.00 часа те ще посетят Първо основно училище „Г. Бакалов“. Една от целите на обучителната визита е и работа с младежи от Центровете за настаняване от семеен тип. За групата от Великобритания е изготвена специална програма, която включва активности в училища, в Международния младежки център, вечер на българските традиции и обичаи, посещение на ромската общност, културна разходка в Стара Загора.

Визитата е във връзка с изпълнявания от Община Стара Загора проект „Международен младежки център за работа с деца и младежи в риск в град Стара Загора“, по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Партньор в поредния международен обмен в рамките на проекта е НПО „Свят без граници“.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн