Водещият производител на парфюмерия и козметика “Рефан” стана рекламодател и партньор на “Берое”

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
ПФК “Берое” привлече нов рекламодател и партньор – това е българският производител на парфюмерия и козметика “Рефан България” ООД. Логото на водещата в България марка ще бъде върху ключови места на стадиона и базата, на екипите на представителния отбор, както и на всички отбори в ДЮШ на “Берое”, където е и основният фокус на новия ни партньор.

“Рефан България” ООД е една от най-социално отговорните компании у нас. През периода 2002-2014 г. фирма “Рефан” е подкрепила над 500 спортни, социални, културни и здравни инициативи. Само за изминалата 2014 г. са подпомогнати 44 събития в социалната сфера, 21 събития в областта на спорта и 21 събития в областта на културата и изкуството.

Днес REFAN е водеща световна марка – символ на високо качество, престиж и професионализъм. Сътворяването на продуктите с марката REFAN е комбинация от силна страст към бренда, внедряване на най-новите тенденции в областта на козметичните иновации, съчетани с придобития дългогодишен опит и ноу-хау, отчитайки световните тенденции на пазара, изискванията и потребностите на клиентите.

В продължение на близо 25 години компанията произвежда висококачествена парфюмерия и козметика, предлагайки икономически ефективен, екологически съобразен и интелигентен начин за продажба с максимално качество на конкурентни цени.

Ръководството на ПФК “Берое” благодари на своя нов партньор и изрази задоволството си от сключения договор, с който REFAN става най-големият рекламодател в старозагорския клуб. Футболният клуб се надява на успешно сътрудничество, което да води двете страни към нови върхове.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн