“Напред България” застана зад Живко Тодоров за кмет на Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
Движение “Напред България” официално подкрепи кандидатурата на Живко Тодоров за нов мандат като кмет на Стара Загора. Председателят на партията и водач на кандидатите за общински съветници в София Зорница Атанасова и вторият в листата в столицата Тодор Славков застанаха зад градоначалника, който е доказал, че умее да управлява една от най-проспериращите общини в България изцяло в интерес на хората.

Живко Тодоров е пример за това, как трябва да работи един политик за гражданите, които са му гласували доверие, без да изневерява на принципите на отговорното управление, коментира Зорница Атанасова след откриването на кампанията в града под липите.

Тя се срещна с кандидатите от листата за общински съветници на движение “Напред България” в Стара Загора. Славков и Атанасова обиколиха централните улици на града, за да обменят със старозагорци идеи за развитието на общината.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн