За над 100 хиляди лева са ремонтите и подобренията в старозагорското село Преславен през изтичащия мандат

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
Емил Христов, водач на листата за общински съветници на ГЕРБ: Когато кметът на селото, кметът на Стара Загора и Общинският съвет работят заедно, нещата се случват
*
„Защо в много старозагорски села успяхме да подобрим пътища, читалища, библиотеки и кметства? Причината е една – защото когато кметът на Общината работи в синхрон с кмета на селото и Общинския съвет нещата се случват. Когато работим заедно – резултатите са видими. Хората, които живеят в селата, заслужават да имат достоен живот“ – каза Емил Христов, водач на листата за общински съветници на ГЕРБ в Стара Загора. „Да, има такива, в които тепърва ще работим, но Стара Загора има 51 малки населени места и няма как навсякъде да се случат нещата изведнъж. Преди четири години бяхме честни и казахме – по-добре да се правят големи неща в по-малко села, качествено, отколкото да пръскаме малки суми при всички. Така сега, в следващите четири години, ще насочим ресурс към останалите“, подчерта още Христов при срещата си с жители на село Преславен.

„Едно от най-важните неща, които кметът на Стара Загора Живко Тодоров направи през мандата си бе да обедини хората. Той ни даде възможност да работим заедно, за да се случат всички тези добри неща. Така, с екип и с усърдна работа, се привличат европейски средства за града и има възможност да се отделят финанси за селата, допълни Христов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на старозагорското село Митьо Митев представи свършеното по време на изтеклия му мандат, както и обяви програмата си за следващите четири години.

„Срещите, които правим с ръководството на Общината, не са рядкост. Така проблемите ни биват чути“, подчерта Митьо Митев. „В Преславен се направи много през изминалите четири години – асфалтираха се улици на стойност 50 хил. лева, цялостен ремонт бе извършен на читалището в селото за над 40 хил. лева, обнови се фасадата на сградата на основното училище, изградена бе нова автобусна спирка, поставени бяха „легнали полицаи“. Подновени са тротоари и са облагородени градинки. Общата стойност на всички подобрения, които са извършени, е над 100 хил. лева“ – каза кандидатът за кмет на Преславен Митьо Митев. Той обяви пред жителите на селото и кандидатите за общински съветници Емил Христов, Николай Николов, Христо Бонев и Иван Велев нуждата от изграждане на футболно игрище и детска площадка в Преславен, тъй като учениците от селото се нуждаят от място за спорт и забавления. Преславенци се надяват и при първа възможност да бъдат ремонтирани още няколко улици в селото, както да бъде довършена и ритуалната зала, стана ясно още от думите на кандидата за кмет и участниците в срещата-разговор.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн