Четири леки автомобила са обявени за продажба от офиса на НАП Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
STZAGORA.NET
*
Леки автомобили с марките “Лендровър Фриландър”, “Нисан Съни 1,6 SLX”, “Хюндай Лантра” и ВАЗ 2108 могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора. Ценовите предложения за участие в него се изпращат на адреса на офиса: 6000 Ст.Загора, ул.”Кенали” № 1, от 12 до 16 октомври или на място в деловодството. Депозитът за участие в търга е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до 16 октомври.

Датата за разглеждане на постъпилите ценови предложения е 22 октомври от 11.30 часа, в сградата на офис НАП Ст. Загора.

Огледите на моторните превозни средства ще се извършват всеки присъствен ден от 12 до 16 октомври 2015 г. от 10:00 до 16:00 ч. по местонахождение на всяко от тях, но след предварителна уговорка на посочения в обявата телефон на публичния изпълнител, водещ търга.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търга, първоначалните продажни цени и техническа информация за предлаганите леки автомобили, банковите сметки за превод на депозита, необходимите документи и други са публикувани тук >>>.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн