БСП кани във вторник директори и педагози от училища и детски градини на среща с техни колеги от Москва

STZAGORA.NET
*
На 06.10.2015 г. (вторник) от 18:30 ч. в хотел “Верея”, зала 2, кандидатът за общински съветник от “БСП лява България – за Стара Загора” Мариана Пенчева, заедно с кандидата за кмет д-р Стефан Шишков и водача на листата Валентина Бонева организират среща по проблеми на образованието с представители на учебни заведения от Община Стара Загора (педагози и директори). Гости на срещата ще бъдат Станислав Дмитриев – глава на администрацията на район Раменки в Москва и Алексей Карпухин – директор на 1434 обединено училище в Москва, които ще представят структурата на руската образователна система и реформата, която се провежда в момента в Русия, както и грижата на районните администрации за учебните заведения на територията им и социалните им програми.

Присъстващите директори и педагози на учебни заведения – детски градини и училища, могат да се възползват от срещата за осъществяването на контакт с московски учебни институции за реализирането на съвместни дейности и обмен на ученици.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн