Михаил Миков в Братя Даскалови: Категорично заставаме зад Сава Савов за кмет на общината

STZAGORA.NET
*
Да подкрепи лично независимият кандидат за кмет на община Братя Даскалови Сава Савов, дойде на място председателят на Националния съвет на БСП Михаил Миков. Той участва в среща с обществеността, заедно със заместник-председателя и депутат от региона Драгомир Стойнев, депутата от Стара Загора Георги Гьоков, областния лидер на социалистите Васил Самарски и координатора на Младежкото обединение за областта Климент Пенчев. Всички ясно застанаха зад Савов и листата от социалисти. „Ние имаме моралния кредит към хората и затова сме тук, за да подкрепим категорично Сава и нашите кандидати за общински съветници и кметове на кметства. Това са хората с авторитет тук, които ще реализират лявото представителство в местната власт и интереса на обикновения човек в Братя Даскалови“, заяви от сцената на местното читалище Михаил Миков.

Независимият кандидат за кмет благодари за подкрепата на БСП и обяви, че за възраждането на общината е нужна нова политика, политика за обикновените хора, които очакват заетост, инвестиции, сигурност, с грижи за възрастните и децата. За 33-годишния Сава поемането на отговорност е не просто кауза, а начин на живот, посветен на реда и законността, твърдят неговите съседи и приятели в Братя Даскалови. А това са основите на отговорното местно самоуправление, което всички на 25 октомври искаме да стане стил и начин на работа, тук в Братя Даскалови, смятат социалистите.

„Заедно с вас и с общинските съветници, да дадем път на младите хора в нашата община, така ще съградим политиката на развитието. Ще бъда винаги сред вас, заедно ще обсъждаме кметските дела, а заседанията на Общинския съвет ще бъдат открити. Ще водим прозрачна и отговорна политика“, заяви кандидатът за кмет с №9 в бюлетината.

Водачът на листата на общинските съветници Таньо Стоянов, доайен в местното самоуправление – досегашен кмет на Черна гора, заяви искането на жителите за нов облик на общината и настояването им да се управлява отговорно, открито, от честни и почтени хора, каквито са личностите на БСП, подредени в бюлетината с №8. „Не ни остава нищо друго, освен да работим здраво и задружно за успеха. Благото на общината и за хората“, заяви Стоянов.

На тези избори има много кандидати, но винаги мислете коя партия застава зад кандидатите, винаги преценявайте личните им качества и отговорност и тогава гласувайте, призова обществеността председателят Михаил Миков. „Кандидатите на БСП са хора с отговорност и смелост и могат да реализират очакванията за по-добър живот“, заключи Миков.

#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн