Младежите от ГЕРБ стартират кампания „Аз ще гласувам, защото…“ в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Младежите от ГЕРБ дадоха начало на кампанията си „Аз ще гласувам, защото…“ . Младите хора питат старозагорци три кратки въпроса и записват видео послание, което да покаже мотивацията на старозагорци за участие във формирането на местно самоуправление.

„Още през първия ден, в който стартирахме инициативата по главната пешеходна алея в Стара Загора срещнахме усмивки и подкрепа от хората. Това ни радва и ни дава стимул да продължим напред с кампанията“, споделиха младежите.

Инициативата на МГЕРБ – Стара Загора е разделена на три етапа, като първият включва записване на видеа, довършващи изречението „Аз ще гласувам, защото…“. До 15 октомври по улиците на Стара Загора, в парковете и градинките, младежите ще запишат и описанието на Стара Загора и работата на Живко Тодоров, през последните 4 години, с по една дума. Финалният видеопроект ще бъде качен в сайта за споделяне YouTube и в социалните мрежи, а след това всички желаещи участници ще се включат в групов флашмоб.
Разписание - градски транспорт >>>>
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн