Кандидатът за кмет на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров ще присъства на премиерата на книгата „Живи спомени“ и ще открие офроуд състезание в петък

STZAGORA.NET
*
Старт на офроуд състезанието „Загора Трофи“ ще даде кандидатът за кмет на Стара Загора Живко Тодоров на 2 октомври (петък) от 17:30 часа. Събитието ще се състои на паркинга на Парк Мол Стара Загора. Над 50 екипажа ще вземат участие във второто издание на надпреварата, която ще се проведе в събота и неделя (3 и 4 октомври), в района на мотополигона до село Хрищени.

От 18.00 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжески“ ще бъде представена книгата „Живи спомени“, която събира документирани разговори и фотографии на девет кметове на Стара Загора. Идеята за издаването й е на кмета Живко Тодоров (2011-2015 г.) и се ражда по време на регулярните му срещи с неговите предшественици в началото на всяка нова година.

По-късно в парк „5 октомври“ ще бъде открит официално и Beerфестът – най-мащабният бирен фест в България, който ще превърне Стара Загора в Столица на бирата за 10 дни.
Разписание - градски транспорт >>>>
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн