БТР забиват на Бирфеста в Стара Загора в петък

STZAGORA.NET
*
Любимците на рокфеновете в България БТР ще забият този петък (2 октомври) от 20.30 ч. на откриването на Бирфеста, който Община Стара Загора организира за първи път тази година за празника на града – 5 октомври, заедно с местната пивоварна „Загорка”. Преди тях публиката в парк „Пети октомври“ ще подгрее Анна Пешева с Braveband.

Най-мащабният бирфест у нас ще превърне града в Столица на бирата за 10 дни – от 2 до 11 октомври. На сцената ще се изявят общо 14 любими рок и поп банди със солидно старозагорско присъствие – Perfect Stranger, Brave Band и Анна Пешева, Стела Петрова, Гено Господинов, Overground Brass Band, Dream Team и много други. Wickeda ще покажат, че в тяхната компанията освен кафе може да се пие и бира. Svetlio & The Legends ще закрият Beerфеста на 11-и октомври.

Бирфестът в Стара Загора обещава много рок, бира, игри с награди и приливи на добро настроение. Eдна от най-добрите млади български банди „Jeremy“ ще застане на сцената на #Beerфеста на 10 октомври. Ogi*23 ще бъдат в Стара Загора на 3 октомври, за да се присъединят към купона.

До сцената в градската градина от 17.00 ч. на 2 октомври ще се проведе пресконференция на организаторите.

На самия 5 октомври – Деня на Стара Загора, големият концерт от 18,30 ч. на площада пред общината е под наслов „Аз обичам Стара Загора“. В него ще се изявят „Комиците“ с Любо Нейков, Ненчо Илчев, Петьо Петков, Влади Ампов–Графа, Михаела Филева, Вензи и Били Хлапето.

Разписание - градски транспорт >>>>
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн