Близо 100 деца и родители участват в семейния празник под мотото „Аз съм бъдещето. Пази ме!” в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Близо 100 семейства и индивидуални участници се включиха в семейния празник под мотото „Аз съм бъдещето. Пази ме!”, организиран от едноименното сдружение с нестопанска цел. Община Стара Загора е съорганизатор на проявата, която се провежда на сцената и алеите около шадравана в новия парк.

Децата и техните родители, или баби и дядовци участват в щафетни игри, забавни викторини, рисуват по асфалта, записват посланията си към участниците в движението или се запознават по забавен начин с опасностите, които понякога крие придвижването по улиците.

Ще има много игри, забавления за малки и големи, както и страхотни награди. Жребий ще зарадва едно семейство с безплатен СПА уикенд.

В 12.00 ч. Държавен куклен театър Стара Загора ще представи интерактивната постановка „Не пресичай на червено!”, а представителите на сектор Пътна полиция ще проведат викторина.

Организатори на проявата са СНЦ „Аз съм бъдещето. Пази ме!” и Българска Божия църква „Възраждане” и сектор „Пътна полиция” към Областна дирекция на МВР Стара Загора. Негов вдъхновител е майката на трагично загиналия Паоло Красимира Иванова, а председатели на сдружението Милена Желева и Николай Диков. Водещ на организираните прояви на малки и големи, в костюма и ролята на “Старшинката” от детския спектакъл на кукления театър е актрисата Елена Азалова.


#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн