“Български панаир на модата” идва за седмица на Алана в Стара Загора от понеделник

STZAGORA.NET
*
31-то издание на Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА отваря врати на 21 септември в изложбени бунгала пред парк “Алана” и ще продължи до 26 септември (събота). Над 80 български компании ще представят своите най-нови стоки и модели – облекла, чанти, кожени изделия, козметика, аксесоари.

Организатор на традиционното за Стара Загора събитие, което се провежда за 16-та поредна година, е Български Бизнес Форум. Целта на изложението е както да презентира и подпомогне българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупуват качествени стоки на производствени цени.

Участие в БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА – СТАРА ЗАГОРА ’2015 ще вземат производители, занаятчии, търговци и предприемачи – водещи български фирми от цялата страна.

Само от 21 до 26 септември БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА предлага среща с качественото българско производство на неговата истинска цена.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн