Кандидатът за кмет на Стара Загора д-р Стефан Шишков стана дядо

STZAGORA.NET
*
Точно в 9.00 часа днес на 9 –ти септември се роди малката Стефания, внучка на д-р Стефан Шишков, кандидат за кмет на Стара Загора от Коалиция “БСП лява България за Стара Загора“.

Малката принцеса е с перфектни мерки – 3,2 килограма и 53 сантиметра. Изплакала е в Университетска болница „Проф. Стоян Киркович“, чийто зам. -директор е дядо й.

„Стефания се появи на бял свят с вещата помощ на д-р Цанкова и д-р Мангърова, бебето и майката са добре“, разказа развълнуван дядото.

Това е първата рожба на голямата му дъщеря Радостина, която тръгва по пътя на баща си. Само преди два дни тя се е дипломирала в Тракийския университет като хуманен лекар.

„Много съм щастлив, това е първото ми внуче и носи моето име. Освен това се роди на такъв светъл ден“, каза кандидатът за кмет. Това радостното събитие обаче няма да попречи на работата му в кампанията, категоричен бе д-р Шишков. Напротив, сега с още по-голяма амбиция и дързост ще се впусне в битката за кметския пост в Стара Загора.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн