Общинският център по зависимости организира сбирка на сдружение Анонимни алкохолици в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 1 септември 2015 г. от 18.30 часа в актовата зала на ул. Цар Иван Шишман” № 96 групите на анонимни алкохолици „Пробуждане“ и „Нов път” от Стара Загора, съвместно с Превантивно-информационния център по зависимости към Община Стара Загора, организират отворена сбирка на всички групи от сдружение „АА България“.

АА е общество от мъже и жени, които споделят своя опит, сила и надежда с единствената цел да помогнат на себе си да останат трезви, както и на други зависими от алкохола да постигнат трезвост.

В отворената сбирка са поканени да присъстват и участват специалисти (психолози, психиатри, социални работници и др.), които имат добри постижения при решаването на проблемите, съпътстващи заболяването, както и организации и структури, свързани с решаването на медицинските и обществените проблеми при заболяване и развитие на болестта алкохолизъм.
#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн