Информационни дни по проект „Енергийно обновяване на българските домове“ в Стара Загора – от 14 до 17 август (петък-понеделник) пред Общината

STZAGORA.NET
*
Министерство на регионалното развитие и благоустройството стартира за четвърти път информационни дни по проект „Енергийно обновяване на българските домове“ по Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013.

Проектът финансира изпълнение на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради в 36 града. Целта е осигуряване на по-добри условия на живот за гражданите в многофамилни жилищни сгради в градските центрове чрез повишаване на качеството на жизнената среда

Информационната кампания ще се проведе в общо 36 града в периода от 3 август до 5 септември 2015. Във всеки от тях ще бъде разположен информационен кът, в рамките на който гражданите ще имат възможност да получат информационни материали по проекта и експертни консултации, както и да се запознаят с текущото изпълнение на проекта и други действащи инициативи.

Информационните дни по проект „Енергийно обновяване на българските домове” в Стара Загора ще се проведат в периода 14-17 август 2015 г. (петък-понеделник)на ул. „Цар Симеон Велики” 107, пред сградата на Община Стара Загора от 17.30 до 19.30 ч.

Информация за конкретните локации на информационния кът във всяка община можете да намерите на интернет страницата на Министерство на регионалното развитие и благоустройството, секция „Обновяване на жилища“, под-секция „Информационни дни“.

Допълнителна информация:

Проект BG161РО001-1.2.01-0001 „Енергийно обновяване на българските домове” се финансира от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България.
Проектът се изпълнява от дирекция „Жилищна политика“ в Министерство на регионалното развитие и благоустройството и е с продължителност на изпълнение 46 месеца, от април 2012 г. до декември 2015 г.
До момента са проведени три информационни кампании – една през есента на 2012 г. и две през пролетта и есента на 2013 г.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн