Турнир по футбол за всички етноси организира тази вечер ПП “Български демократичен център” в Мъглиж

STZAGORA.NET
*

Янко Янков

Стефан Кенов

От 18:00 часа днес (четвъртък, 23 юли) в Мъглиж ще се проведе турнир по футбол, организиран от ПП “Български демократичен център” – БДЦ. Турнирът е под наслов “Всички сме българи” и ще се проведе в двора на техникума. Ще участват представители на всички етноси, живеещи в община Мъглиж.

Идеята и организацията е на областния председател на БДЦ Янко Янков. “Целта ни е да покажем, че всички можем да живеем в мир и разбирателство, без изкуственото напрежение, което се създава у хората с внушенията, че има конфликт на етническо ниво. Според мен всичко това нагнетяване по вестници и телевизии за представата за граждански конфликти между различните етноси е силно преувеличена и няма нищо общо с реалността, като цели единствено да създава смут в населението и да обслужи нечии политически интереси” – каза Янко Янков.

По време на турнира официално ще бъде обявена кандидатурата за кмет на община Мъглиж от ПП “Български демократичен център”. На събитието заедно с Янко Янков ще присъства и Стефан Кенов – народен представител и съпредседател на ПП “Български демократичен център”.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн