Младежите от ГЕРБ – Стара Загора освежиха местността Богородична стъпка

STZAGORA.NET
*
Младите хора от структурата на ПП ГЕРБ в Стара Загора освежиха скамейките и масите край известния природен феномен Богородична стъпка. Боите, лаковете и четките, които бяха необходими за реновирането на парковата мебел, осигури кметът на курортното селище Старозагорски минерални бани Станчо Станчев, в което се намира местността.

Очакват се хиляди хора да посетят Богородична стъпка през идните почивни дни заради едноименния национален фолклорен събор на 25 и 26 юли. Макар и с нещо дребно, се надяваме да сме допринесли за атмосферата на това свято и обичано от всички ни място – коментираха младежите. Богородична стъпка е от значение за цялата ни община, като спомага изключително и за развитието на културния и религиозен туризъм, допълниха още младите хора от ГЕРБ Стара Загора.

Масите и скамейките, които не са в непосредствена близост до каменния феномен, но водят към него от курортното село, също бяха почистени и боядисани.

#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн