23-годишен старозагорец загина при челен сблъсък с друг автомобил на пътя към Чирпан

STZAGORA.NET
*
На 19.07.2015 г. в 12.55 ч в оперативната дежурна част на ОДМВР – Стара Загора е постъпил сигнал за настъпило ПТП по път II-66 между Стара Загора и Чирпан, в близост до Яворовското ханче.

При извършения оглед на място е установено, че лек автомобил “Рено Меган”, управляван от 23-годишен старозагорец, движещ се от Стара Загора за Чирпан, е извършил неправилна маневра – изпреварване при непрекъсната осева линия и се е блъснал челно в движещ се насрещно лек автомобил „Мерцедес”, управляван от 49-годишен водач от Стара Загора. При настъпилия удар водачът на л.а „Рено” е починал на място. Същият не е използвал обезопасителен колан.

Водачът на л.а. „Мерцедес” е получил натъртвания в областта на гърдите. Същият е изполвал обезопасителен колан. Тестван е за употреба на алкохол с техническо средство „Алкотест дрегер”, който е отчел 0.00 промила.

Образувано е досъдебно производство. Информацията е от ОДМВР – Стара Загора.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн