Петър Хубчев: “Трябва да търсим ранния гол утре”

STZAGORA.NET
*
Ден преди срещата реванш от първи квалификационен кръг на Лига Европа се състоя традиционната пресконференция, на която старши треньорът Петър Хубчев сподели пред медиите своите очаквания от срещата.

“Най-важното е, че всички са здрави. На няколко пъти вече споменахме, че физически отборът няма как да е готов. Но всяка тренировка преминава на необходимото ниво и си подобряваме физическото състояние” – отговори наставникът, цитиран от клубния сайт beroe.bg, на въпрос дали в отбора има футболисти с контузии и дали е ясна групата за утрешната среща.

Относно нагласата на “Атлантас” върху утрешната среща страши треньорът коментира така: “Едва ли ще има кой знае каква по-голяма промяна в играта на “Атлантас”. Със сигурност ще има по-различни тактически уловки от тяхна страна. Но като стил трудно е за една седмица или няколко дни да се промени нещо голямо. Според мен този отбор ще опита с всички да ни се противопостави максимално. За нас, обаче, е по-важно ние как ще подходим в този двубой. Надявам се да е два пъти по-отговорно от миналия мач.”

“Следобед имаме още една тренировка едва след която ще определим групата за срещата. Нови имена спрямо списъка от първия мач няма как да бъдат вкарани.” – отговори Хубчев на въпрос дали е ясна групата за утрешния двубой.

Наставникът отрече за интерес от страна на “Берое” към Емил Гъргоров и допълни: “Селекцията продължава. Към 30-40 имена се появяват преждевременно. Поне аз не знам да има разговори, водени с Емил Гъргоров.”

На въпрос дали топлото време ще бъде в предимство на “Берое” за утрешния двубой Петър Хубчев отговори следното: “Ще бъде еднакво трудно и за двата отбора. Не смятам, че това ще бъде кой знае какво предимство за нас. Важното е ние да подходим сериозно към мача. На мен ми се иска момчетата да излязат сякаш резултатът от първия мач е 2:0 за “Атлантас”. Трябва да търсим един гол, по възможност в началото на двубоя, за да стане малко по-спокойно. Но като цяло мача трябва да го изиграем много сериозно. На няколко пъти вече споменах, че ще бъде абсолютна грешка, ако подценим някой от противниците си, без значение дали играем в Лига Европа или първенството.”
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн