Връчват наградите от регионалния етап на конкурса за детска рисунка “Готови за училище”

STZAGORA.NET
*
От 10.00 часа днес в старозагорската ЦДГ 24 “Радост” (бул. „Ген. Столетов” № 1) ще се проведе заключителното събитие на Проект „Готови за училище 2014-2015”, съобщиха от УС на СНЦ “Свят без граници”.

На събитието ще бъдат връчени наградите в регионалния етап от конкурса за детска рисунка под надслов „Готови за училище – юни 2015 г.”. В конкурса участват всички деца на възраст между 5 и 6 г., посещаващи детски градини, в които по проекта се провеждат финансови или информационни интервенции на територията на област Стара Загора. На регионално ниво от всяка възрастова група ще бъдат номинирани и наградени по 5 рисунки, които ще продължат в конкурса на национално ниво.

Конкурсът и днешната церемония са с цел да се обърне общественото внимание към важността на ранното детско образование като средство за преодоляване на бедността, която се предава от поколение на поколение.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн