“Берое” вицешампион, ще играе в Лига Европа. Стара Загора посреща своите герои тази вечер в полунощ

STZAGORA.NET
*

*
„Берое“ ознаменува по един прекрасен начин края на един от най-успешните сезони в историята си. „Зелените“ надиграха „Лудогорец“ в Разград и подпечатаха с това сребърните медали, които им бяха връчени веднага след мача, заедно с награждаването на домакините с шампионската титла, съобщи клубният сайт beroe.bg. Станислав Костов бе точен за „Берое“ в 66-та минута след едно много силно второ полувреме за старозагорци. След пресилена дузпа за „Лудогорец“ в края на мача Христо Златински изравни за домакините.

Това бе последният мач на „Берое“ за сезон 2014/2015. Беройци ще започнат да тренират за новия шампионат на 14 юни.

За първи път в историята си „Берое“ завърши на второ място в класирането. Това е най-доброто класиране за отбора от сезон 1985/1986 насам когато „зелените“ спечелиха шампионската титла. „Берое“ има и едно трето място от сезон 1971/1972.

Заралии ще представят България в турнира Лига Европа. Участието на беройци там започва на 2 юли в първия квалификационен кръг. Те ще разберат съперника си на 22 юни.

ПФК „Берое“, НФК Берое и Община Стара Загора организират посрещане на вицешампионите тази нощ (31 май срещу 1 юни) в полунощ на площада пред Община Стара Загора.

Обличайте беройските дрехи, вадете беройските знамена, запасете се с добро настроение и ви чакаме да благодарим на щаба и футболистите за прекрасния сезон!
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн